Koffie

Wij hebben gekozen voor de branding extra strong van Segafredo.

Deze koffiebrander heeft wereldfaam. Met deze pittige koffie maken wij onze espresso.
Deze espresso is een heerlijke shot cafëine, om zo te genieten. Maar van deze espresso maken we ook een heerlijke cappuccino en latte macchiato.
voor deze melkkoffie gebruiken we volle melk. Deze volle melk heeft een hoog gehalte aan vetten en eiwitten. Dit is nodig om een perfecte microschuim te maken. Na het opschuimen moet deze vervolgens op de juiste manier op en in de koffie worden gebracht.

Genieten maar.  

Espresso.
Nierupper koffie.
Dit is volgens de barista's de Canedian.
Volgens ons is dit gewone, dus Nierupper koffie.
Cappuccino.
Café Latte Macchiato.
Café Latte Macchiato met caramel en slagroom.
Onze koffie's zijn ook cafeïne vrij verkrijgbaar.

Voor bij de koffie maken we

Crêpe Appel Kaneel.
Een crêpe is een dun pannenkoekje. Besmeerd met abrikozen jam.
Gevuld met appel en kaneel, gebakken in de roomboter.
Afgemaakt met slagroom en chocoladesaus.

of

Een sauzijzenbroodje.
Roze cake
Mergpijp

  1. Crêpe