Over ijs en zo.



De lekkerste softijs in de omgeving vind je bij het Nierupper-Hartje.

Wij maken gebruik van een carpigiani softijs machine. om hier goed softijs uit te krijgen, moet je hem wel goed kunnen afstellen. En maak je natuurlijk gebruik van een goede mix. De afstelling wisselt o.a. met de omgevingstemperatuur. hoe warmer het buiten is, hoe steviger het ijs moet zijn. Dus soms wordt dit verschillende keren per dag aangepast.
Voor de milkshake's maken we natuurlijk gebruik van dezelfde softijs. Deze mixen we met volle melk en vruchten sauzen van Gruno, Dus kortom de best mogelijke ingrediénten voor een zo goed mogelijk eind product.

in de zomer maken we natuurlijk mooie coupe's.
Wat denk je van een dame blanche, of een coupe met verse aardbeien.
Deze verse aardbeien halen we overigens bij Groot aardbeien uit Hoogwoud. Volgens ons de lekkerste aardbeien uit de omgeving.

En ja wij maken de lekkerste pannenkoeken en wij hebben het lekkerste softijs. Dus daar maak je natuurlijk een heerlijk Crêpe met ijs van.